گزارش مقاله دکتر مصیب رستمیان که در مجله Advances in parasitology (IF=7)به چاپ رسیده است.

 
گزارشی از مقاله ای جامع در مورد انگل لیشمانیا تروپیکا تحت عنوان
"leishmania tropica: what we know from its experimental models" 
که توسط دکتر مصیب رستمیان از اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات بیماری های عفونی آماده سازی و مقاله آن نیز در مجله Advances in parasitology (IF=7)به چاپ رسیده است.

 

                                                                              لینک خبر و فایل ویدئو

کلیاتی در مورد بیماری کرونای جدید (COVID-19)

مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی با کمک گروه فوق تخصصی عفونی کودکان و مرکز توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان امام رضا (ع) اقدام به گردآوری کلیاتی در مورد ویروس SARS-CoV-2 (عامل بیماری COVID-19) و راهنمایی بالینی برخورد با بیماران مبتلا نموده است.فایل مربوطه پیوست میباشد.

در صورت مشکل در دانلود فایل با idrc@kums.ac.ir تماس حاصل فرمائید 

فایل کرونا ویروس جدید

ارتقای دکتر کیقباد قدیری رییس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی، به مرحله استادی

دبیر هیات ممیزه دانشگاه از موافقت با ارتقای ۱۱ نفر از اعضای هیات علمی در دانشگاه خبر داد. طبق این اطلاعیه، دکتر کیقباد قدیری عضو هیئت علمی و رییس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقا پیدا کرد. 

 

نگارش فصلی از کتاب در ژورنال معتبر بین المللی Advances in Parasitology توسط عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی

دکتر مصیب رستمیان عضو هیئت علمی پژوهشی مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی با همکاری دکتر حمید محمود زاده نیکنام عضو هیئت علمی انستیتو پاستور ایران، موفق به چاپ مقاله ای (فصلی از کتاب) در مورد لیشمانیا تروپیکا در ژورنال معتبر Advances in Parasitology شدند. این ژورنال جزو معتبرترین ژورنالهای حیطه انگل شناسی با ضریب تاثیر 3.9 میباشد که طبق شاخصهای CiteScore، SNIP و SJR به ترتیب جزو 10 درصد، 5 درصد و 10 درصد ژورنالهای برتر حیطه General Medicine Parasitology میباشد. این فصل از کتاب با استقبال مخاطبان حیطه انگل شناسی (خصوصا انگل لیشمانیا) قرار گرفته است به طوری که پس از چاپ مقاله، انجمن معتبر Leishield MATI با کسب اجازه از نویسندگان مقاله، آن را در صفحه اخبار خود در معرض دید همگان قرار داد. با امید موفقیت های روز افزون برای همه ی محققان آینده دار کشورمان.

لینک مقاله در Elsevier

لینک مقاله در وبسایت Leishield MATI

اعلام آمادگی مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی برای اجرای ایده ها و پروژه های ایمنوانفورماتیکی

ایمنوانفورماتیک علمی نوپا ولی بسیار سودمند در ایمنولوژی است که علوم کامپیوتر و بیوانفورماتیک را برای تجزیه و تحلیل داده های ایمنولوژی به کار میگیرد. یکی از جنبه های این علم، پیش بینی اپی توپها و کاندید واکسنهای مناسب برای ساخت واکسن های پپتیدی و نوترکیب علیه بیماریهای مختلف است. مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی مدتی است در این عرصه شروع به تحقیق کرده است و تجارب سودمندی را کسب نموده است. این مرکز اعلام آمادگی مینماید که از هر گونه ایده ای که مبتنی بر ساخت واکسن توسط روشهای بیوانفورماتیکی است، حمایت علمی بعمل آورد. لذا  بدین وسیله از تمامی علاقه مندان به این حیطه دعوت مینماید تا ایده ها، نظرات، پیشنهادات و سوالات خود را در این زمینه به ایمیل مرکز به آدرس idrc@kums.ac.ir ارسال نمایند.